"Yes, een nieuwe vlag erbij en daarmee direct mijn maanddoel bereikt en dat voelt heel goed zo 11 dagen voor april. Zojuist een nieuw adviestraject a €1295,- verkocht aan mijn juiste klant. In 2018 en begin 2019 zette ik iets te ambitieuze doelen die niet haalbaar waren. Nu bouw ik mijn doelstellingen realistischer op en dat werkt! In april ga ik dit weer iets opschroeven. Mijn maand kan in ieder geval niet meer stuk!"
"Hi allemaal! Voor de eerste maal wil ik hierbij mijn vlag uithangen! Door het hanteren van het script (zo "out of my comfortzone", het was echt een gevecht met mezelf, maar toch gedaan. #iets met mindset) geheel aangepast op mijn niche, deze week twee trajecten "verkocht". Eén van 3500,00 en één voor 5000,00 euro (ex btw). Happy clients and happy me. #trots. Dank Kelly Weekers en Moniek van Rheenen en natuurlijk ook de community......en doorrrr!"
"Ik mag de vlag ook uithangen!! Het duurt even, maar dan valt hij ook goed. 13.500 euro, superblij! Ik heb de laatste tijd echt onder een steen geleefd, etentjes afgezegd, vroeg naar bed gegaan en alleen maar succesvol ondernemen gedaan, leads gegenereerd en me aan het salesscript gehouden! Bij mij werkt het echt, ben super dankbaar voor dit programma!!"